Kennismaken

kattenoppas amersfoort Jiota Oppascats

Jiota - Kattenoppas Amersfoort

Ik ben Jiota, 30 jaar en ik woon in de binnenstad van Amersfoort samen met mijn partner, dochter en 2 katten Polly en Bo. Ik heb ruim 4 jaar ervaring in Amersfoort & Utrecht als kattenoppas en ik ben al een lange tijd werkzaam in de ouderenzorg. Het verzorgen van katten aan huis heb ik eigenlijk altijd naast mijn werk in de ouderenzorg gedaan maar door de vele aanvragen en positieve reacties ben ik op het idee gekomen om met Oppascats te starten. Het ontzorgen van kattenbaasjes en verzorgen van katten en diens omgeving vind ik super leuk om te doen en goede zorg vind ik erg belangrijk. Ik vertel graag meer over onze dienstverlening en over mijzelf tijdens een telefonische kennismaking. Tot snel!

Jeff - Administratie en Website

Hoi! Ik ben Jeff, ik ben 33 jaar en ik woon in Amersfoort. Voordat ik enthousiast werd om samen met Jiota Oppascats te starten, heb ik voor een opleidingsinstituut gewerkt, heel wat anders! Bij Oppascats verzorg ik nu de administratie, de website en spring ik ook regelmatig op mijn racefiets om katten te verzorgen als het wat drukker is. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en geniet van de buitenlucht, de beweging en het contact met de katten en de kattenbaasjes. Ik fiets altijd rond met een rugzak en katten vinden deze rugzak heel interessant. Ze ruiken eraan, spelen er mee, en ja soms heb ik ook een kat in de zak.  Ik vind het belangrijk dat kattenbaasjes zich vertrouwd voelen bij onze dienstverlening en goed op de hoogte worden gehouden wanneer de zorg aan ons wordt overgedragen. In tegenstelling tot Jiota werk ik wat meer op de achtergrond maar mocht je het leuk vinden om wat meer over mij te weten te komen, bel of mail gerust!

Oppascats kattenoppas zorg overdragen


De zorg voor uw huisdier overdragen

U bent ervan verzekerd dat de zorg voor uw huisdier en de omgeving waar uw huisdier leeft bij ons in goede handen is. We hebben ervaring, zijn representatief dragen een groot verantwoordelijkheidsgevoel.  

Liefdevolle zorg kattenoppas Regio Amersfoort Oppascats


Gewoon goede liefdevolle zorg

Een stressvrije periode en gewoon goede, liefdevolle zorg in de omgeving die uw kat is gewend. Wij doen er alles aan om uw kat een fijne tijd te geven tijdens uw afwezigheid. U en uw huisdier kunnen op ons rekenen!

Altijd in contact met kattenoppas Oppascats


U staat altijd met ons in contact

Tijdens uw afwezigheid staat u altijd met ons in contact. Wij sturen dagelijks een foto of een leuk filmpje zodat u altijd op de hoogte bent. Ook voor andere zaken rondom uw huishouden kunt u ons altijd berichten. 

We stellen ons even voor! 

Wij zijn een groene onderneming

Wij doen de bezoekjes op de fiets om zo veel mogelijk rekening te houden met het milieu en om zelf natuurlijk ook lekker fit te blijven! Onze brandstof? Bruine boterhammen! 


Oppascats kom naar je toe fietsen!

Oppascats 

Met Oppascats willen we de kattenzorg aan huis in Amersfoort en in de rest van Nederland op een geheel nieuwe een frisse manier benaderen. Wij staan voor goede, liefdevolle en betrouwbare zorg. 


Berry, baasje van Jô en Sef

Helemaal top. Betrouwbaar, goede service, echt liefdevolle en goede verzorging van mijn katten. Extra service qua planten, kliko’s, etc. is echt geweldig. Heel flexibel bij onverwacht andere tijden en dagen. Een echte aanrader!!!!!!!

De familie Van Elk, baasjes van Lucy en Tijger

Wij hebben nu al een paar keer naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van de oppas service van Jeff & Jiota. Onze katten worden namelijk heel gestrest van opvang in een dierenpension, dus thuisblijven is voor hen verreweg het fijnste! Het geweldige is dat Jeff & Jiota niet alleen echte kattenliefhebbers zijn, maar ook oog voor detail hebben: zo hadden wij laatst lekkage en hadden zij uit zichzelf een handdoek neergelegd om de houten vloer te beschermen en toen de katten een keer een muis hadden gevangen en als "cadeautje" hadden klaargelegd op onze bank, vond Jiota deze ook, zodat het geen vieze boel werd daar. Kortom: wij zijn super tevreden en gunnen iedereen zo'n fijne en betrouwbare kattenoppas!Annekatrien, baasje van Pip & Guus

Jiota heeft al vaker op onze katten Pip en Guus gepast en we zijn heel tevreden! Het is zo fijn dat de katten gewoon in hun eigen huis kunnen blijven en dat er elke dag iemand langskomt voor het eten en om met ze te spelen. We krijgen ook regelmatig leuke foto’s en filmpjes, dat geeft je echt het gevoel dat ze in goede handen zijn. Het regelen van oppasverzoeken verloopt altijd soepel en Jiota houdt goed rekening met de afspraken en eventuele wensen. Ook de kattenbak en etensbakjes worden netjes schoongehouden, dat is prettig thuiskomen na je vakantie. Kortom, ik kan Jiota zeker aanraden als je een goede oppas voor je katten zoekt!

Bianca, baasje van Jobi, Ravi & Luna

Op vakantie gaan is heerlijk. Even niks moeten en doen waar je zin in hebt. Echter hoe doe je dat wanneer je thuis 3 katten hebt zitten? De oplossing voor ons was een kattenoppas aan huis. Zo zijn wij aan Jiota gekomen. Ze komt elke dag langs om met de katten te spelen en de boel aan kant te houden. Ze stuurt foto's van de katten wat wij heel erg leuk vinden want zo zijn onze katten toch een beetje bij ons wanneer wij zorgeloos van onze vakantie genieten. Het is een fijn gevoel wanneer je weet dat je katten niks te kort komen en goed verzorgd worden. Voor ons dus niks anders meer dan een fijne oppas aan huis. Jiota dus!