Kennismaken

kattenoppas amersfoort Jiota Oppascats

Jiota - Kattenoppas Amersfoort

Ik ben Jiota, 30 jaar en ik woon in de binnenstad van Amersfoort samen met mijn partner, dochter en 2 katten Polly en Bo. Ik heb ruim 4 jaar ervaring in Amersfoort & Utrecht als kattenoppas en ik ben al een lange tijd werkzaam in de ouderenzorg. Het verzorgen van katten aan huis heb ik eigenlijk altijd naast mijn werk in de ouderenzorg gedaan maar door de vele aanvragen en positieve reacties ben ik op het idee gekomen om met Oppascats te starten. Het ontzorgen van kattenbaasjes en verzorgen van katten en diens omgeving vind ik super leuk om te doen en goede zorg vind ik erg belangrijk. Ik vertel graag meer over onze dienstverlening en over mijzelf tijdens een telefonische kennismaking. Tot snel!

Jeff - Administratie en Website

Hoi! Ik ben Jeff (foto volgt snel :), ik ben 33 jaar en ik woon in Amersfoort. Voordat ik enthousiast werd om samen met Jiota Oppascats te starten, heb ik voor een opleidingsinstituut gewerkt, heel wat anders! Bij Oppascats verzorg ik nu de administratie, de website en spring ik ook regelmatig op mijn racefiets om katten te verzorgen als het wat drukker is. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en geniet van de buitenlucht, de beweging en het contact met de katten en de kattenbaasjes. Ik fiets altijd rond met een rugzak en katten vinden deze rugzak heel interessant. Ze ruiken eraan, spelen er mee, en ja soms heb ik ook een kat in de zak. Ik maak graag contact met de katten en vind het leuk om de tijd die we hebben goed in te vullen door samen even te spelen of schootje te zitten of soms gewoon even simpel samen een kopje koffie te drinken. Ik vind het belangrijk dat kattenbaasjes zich vertrouwd voelen bij onze dienstverlening en goed op de hoogte worden gehouden wanneer de zorg aan ons wordt overgedragen. Ik zou eigenlijk iedereen kunnen aanraden die van katten houdt om eens een dagje mee te fietsen. Het is zo ontzettend leuk om te doen! In tegenstelling tot Jiota werk ik wat meer op de achtergrond maar mocht je het leuk vinden om wat meer over mij te weten te komen, bel of mail gerust!

Wij zijn een groene onderneming

Wij doen onze bezoekjes zoveel mogelijk op de fiets of op de elektrische scooter om zo veel mogelijk rekening te houden met het milieu.  Onze brandstof? Bruine boterhammen! 


Oppascats kom naar je toe fietsen!

Oppascats 

Met Oppascats willen we de kattenzorg aan huis in Amersfoort en in de rest van Nederland op een geheel nieuwe een frisse manier benaderen. Wij staan voor goede, liefdevolle en betrouwbare zorg.